FAQ (Ofte stillede spørgsmål)

Hvad følger med når jeg bestiller eksempelvis helstegt pattegris?

Du får følgende med udover kødet/pattegrisen: engangsgrill, grilbriketter, optændingsvæske og salt.

Hvad med levering eller afhentning?

Har du valgt levering, så leverer vi direkte til din adresse med egen kølebil. Du modtager det hele dagen før dit arrangement/fest. Hvis du selv afhenter, så aftaler vi et tidspunkt for dette. Afhentning på selve dagen eller dagen før er selvfølgelig muligt.
Kødet modtages i særlige termobokse.

Hvordan sætter jeg grillen op?

Grillen kommer uden ben. Du har derfor flere muligheder. Enten kan du placere grillen direkte på et fladt, hårdt og brændfast underlag. Hvis du vil have grillen op i god arbejdshøjde kan du placere den på bukke eller f.eks. rækker af lecablokke.

Hvor lang tid skal en pattegris have på grillen?

Hvis du giver den ca. 3 til 3½ time, så får du et super resultat næsten uanset størrelse. Men vi giver dig klar besked, når du afhenter eller får leveret din bestilling.

Hvordan skærer jeg en helstegt pattegris ud inden servering

Det er faktisk ret nemt, og du kan se vores instruktionsvideo under menuen "guide til udskæring"


Kan man få salater, tilbehør og grilmester med?

Det kan man godt, men så skal du bestille på vores søster-site pattegrise.dk - hvor du kan bestille komplette grillarrangementer. Her på siden henvender vi os til alle de dygtige, mennesker der har lyst og mod på selv at stå for at grille, udskære og anrette deres pattegris eller lam.


Hvor meget plads skal der bruges til grillen?

En plads på ca 3x3 meter er fint, men husk det skal være nogenlunde lige og jævnt underlag.

Er det muligt at ændre i min bestilling?

Du kan ændre i din bestilling senest 10 dage inden arrangementet. Skriv blot til os med dine ændringer på mail info@pattegris.dk. Du er også velkommen til at ringe til os og drøfte dine ændringer, men vi skal altid have dine ændringer på mail.

Kan jeg få en grillmester med?

Det er desværre ikke muligt at få en grillmester, som står for udskæring osv, til dit arrangement. Hvis du ønsker dette, kan du gøre brug af vores søter site www.pattegrise.dk, hvor dette er muligt.

Hvordan med betaling?

Du betaler med kort direkte på siden. Vi trækker pengene når din ordre er bekræftet.

Allergener?

Har du spørgsmål vedr. allergener, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 7211 8034 eller email info@pattegris.dk.