Om os

Vi gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse, og med et grillarrangement har man altid et godt udgangspunkt.

Pattegrisen får vi altid fra danske slagterier, og vi går meget op i at levere en super kvalitet. Vi har siden 2005 grillet helstegt pattegris for et utal af mennesker i Danmark. Det er også os der står bag pattegrise.dk, hvor vi leverer samlede grillarrangementer inkl. kokkeservice.

Med pattegris.dk henvender vi os til alle de dygtige, mennesker der har lyst til selv at stå for at grille, udskære og anrette deres pattegris, lam eller vildsvin. Der er mange penge at spare for dig.

 

Sammensæt selv

Du sammensætter selv din egen menu hos pattegris.dk. Udover hoveretten så har du også mulighed for at bestille ekstra tilbehød så som spareribs, kylling og grillpølser. Vi tilbyder mange varianter, og der er helt sikkert noget som passer til dig og dine ønsker.

Pattegris

Lækker frilandspattegris alm. (25-30 personer) eller stor (45-50 personer), klargjort til grillen. Menuen er inklusiv en dertil indrettet grill, briketter, optændingsblokke og tændvæske.
DKK 3.295/3.895,- (25-30 personer / 45-50 personer)
Bestil her!

Lam

Lækkert lam (25-30 personer), klargjort til grillen. Menuen er inklusiv en dertil indrettet grill, briketter, optændingsblokke og tændvæske.
DKK 3.895,- (25-30 personer)
Bestil her!

Vildsvin

Lækker vildsvin (45-50 personer), klargjort til grillen. Menuen er inklusiv en dertil indrettet grill, briketter, optændingsblokke og tændvæske.
DKK 5.495,- (45-50 personer)
Bestil her!